Ny hjemmeside

Ønsker du at benytte tilbuddet om ny hjemmeside til dofk medlemmer?

Udfyld formularen til højre så kontakter vi dig.

Ønsker du en større mere omfattende hjemmeside eller webshop, så løser vi også det! Skriv i kontaktformularen, at du ønsker tilbud på større hjemmesideløsning og forklar hvad du ønsker så tager vi kontakt til dig, når vi ser din besked.

 

Vedligeholdelse af hjemmeside

Af sikkerhedsmæssige årsager er det vigtigt at hjemmesider holdes ved lige og at programmer/plugings og WordPress-platformen løbende opdateres. Internettet ændres hele tiden og derfor er det lige så vigtigt at man tilser sin hjemmeside, som det er vigtigt at få lavet en god hjemmeside fra starten af. For at hjælpe dig til at bevare en god hjemmeside tilbyder Reprohuset og ff.dk en abonnementsløsning for vedligeholdelse af din hjemmeside. Vil du gerne selv kunne varetage denne vedligeholdelse tilbyder vi også undervisning heri.

Vedligehold – Basic 2.499,- om året 
– Hjemmesideplugins opdateres og hjemmeside tilses 1 gang i kvartalet
– Smårettelser af fx priser, åbningstider, udskiftning af personalebilleder, op til 3 gange i kvartalet. Gælder ikke nyt design og oprettelse af flere sider/faner.

Undervisning i brugen af wordpress  kr. 2.999,-
Vi underviser dig i hvordan du logger ind i din løsning og foretager rettelser i tekster og billeder, og viser dig også hvordan du opdaterer din hjemmeside så den funktionsmæssigt ikke bliver forældet, med risiko for at din hjemmeside med tiden går helt eller delvist ned.

Skal vi vedligeholde din hjemmeside eller vil du gerne have undervisning?
Ring eller skriv til Anne på 9629 4876 eller anne@reprohuset.dk

 

 

For mere information – se vores handelsbetingelser

Har du en eksisterende hjemmeside?