Få hjælp til SEO og metadata på hjemmeside

Bliver dit hår trist når du hører om metabeskrivelser, SEO og Google Analytics?

 

Det kan vi faktisk godt forstå… Søgemaskiner og deres algoritmer kan nemlig godt være noget af en jungle at finde rundt i…

Men drop bekymringerne og lad os hjælpe dig med at forbedre din synlig på Google. Der er selvfølgelig mange ting der spiller ind, men bedre synlighed og “søge-ranking” giver dig større chance for at blive set, så din salon og dine behandlinger kommer med i spillet om kunderne.

 

Beskriver dette din situation?

Jeg er tilfreds med min hjemmeside

Jeg er tilfreds med det jeg betaler for min hjemmeside

Jeg er tilfreds med den service jeg får hos min hjemmesideudbyder

Min hjemmeside ranker godt på google og kunderne finder nemt min hjemmeside

Så lad os hjælpe dig godt på vej til forbedret synlighed i søgemaskiner, også selvom du i forvejen ikke er hjemmeside-kunde hos os.

Få hjælp til SEO og metadata på hjemmeside

Bliver dit hår trist når du hører om metabeskrivelser, SEO og Google Analytics?

 

Det kan vi faktisk godt forstå… Søgemaskiner og deres algoritmer kan nemlig godt være noget af en jungle at finde rundt i…

Men drop bekymringerne og lad os hjælpe dig med at forbedre din synlig på Google. Der er selvfølgelig mange ting der spiller ind, men bedre synlighed og “søge-ranking” giver dig større chance for at blive set, så din salon og dine behandlinger kommer med i spillet om kunderne.

 

Beskriver dette din situation?

√  Jeg er tilfreds med min hjemmeside

Jeg er tilfreds med det jeg betaler for min hjemmeside

Jeg er tilfreds den service jeg får hos min hjemmesideudbyder

X Min hjemmeside ranker godt på google og kunderne finder nemt min hjemmeside

Så lad os hjælpe dig godt på vej til forbedret synlighed i søgemaskiner, også selvom du i forvejen ikke er hjemmeside-kunde hos os.

Ring eller skriv
til os i dag!

Vi er klar til at hjælpe dig – så er der ikke noget der går i hårknude 😉

 

Udfyld kontaktformularen så tager vi fat i dig eller ring/skriv til Anne på:

9629 4876
anne@reprohuset.dk

HUSKER DU AT VEDLIGEHOLDE DIN HJEMMESIDE?

Vedligeholdelse af hjemmeside

Af sikkerhedsmæssige årsager er det vigtigt at hjemmesider holdes ved lige og at programmer/plugings og WordPress-platformen løbende opdateres. Internettet ændres hele tiden og derfor er det lige så vigtigt at man tilser sin hjemmeside, som det er vigtigt at få lavet en god hjemmeside fra starten af. For at hjælpe dig til at bevare en god hjemmeside tilbyder Reprohuset og ff.dk en abonnementsløsning for vedligeholdelse af din hjemmeside. Vil du gerne selv kunne varetage denne vedligeholdelse tilbyder vi også undervisning heri.

Vedligehold – Basic 2.499,- om året 
– Hjemmesideplugins opdateres og hjemmeside tilses 1 gang i kvartalet
– Smårettelser af fx priser, åbningstider, udskiftning af personalebilleder, op til 3 gange i kvartalet. Gælder ikke nyt design og oprettelse af flere sider/faner.

Undervisning i brugen af wordpress  kr. 2.999,-
Vi underviser dig i hvordan du logger ind i din løsning og foretager rettelser i tekster og billeder, og viser dig også hvordan du opdaterer din hjemmeside så den funktionsmæssigt ikke bliver forældet, med risiko for at din hjemmeside med tiden går helt eller delvist ned.

Skal vi vedligeholde din hjemmeside eller vil du gerne have undervisning?
Ring eller skriv til Anne på 9629 4876 eller anne@reprohuset.dk

 

 

For mere information – se vores handelsbetingelser